Kursus Menjana Pendapatan Melalui Bisnes AffiliateAffiliate" di dalam bisnes secara ringkasnya membawa erti menjadi ejen kepada seseorang atau syarikat tertentu dalam mempromosikan produk dan perkhidmatan.

Tiap jualan yang datang dari hasil kerja promosi yang dilakukan  oleh ejen akan diberikan komisyen atau insentif berdasarkan terma dan syarat tertentu.

Peserta bakal diajar kaedah "mencari dan menjana" rezeki melalui konsep affiliate yang tulen dan sah melalui undang-undang negara.

Selain itu, melalui kursus ini, peserta diberitahu mengenai medium pemasaran untuk menyokong bisnes affiliate yang anda sertai tanpa perlu kos yang besar. Sesuai untuk orang yang baru berjinak-jinak dengan jualan dan promosi online.

Klik "Baca Lagi" di bawah untuk melihat penerangan lanjut.....  -------------------*********************----------------------


Nama Kelas KURSUS BISNES AFFILIATE

Masa : 1 HARI (Lebih Kurang : 3 jam)
(Kelas dianjurkan pada mana-mana hari dalam seminggu. Sila buat pilihan dan tempahan sekurangnya DUA HARI awal. Sesi pagi bermula pukul 10.00 pagi  dan sesi petang bermula pukul 2.00 petang)

Bayaran  :  RM120.00
(Bayar tempahan sekurangnya awal 2 hari sebelum kursus bermula)

-pembayaran dengan cara tunai, bank-in atau ATM Transfer sebelum kelas bermula

-untuk mendapatkan no.akaun bagi pembayaran secara bank-in atau atm transfer sila rujuk pada page "CARA PEMBAYARAN"------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Subjek  :

- pengenalan konsep affiliate
- memilih penganjur affiliate yang betul
- kaedah promosi bisnes affiliate

Maklumat penting :

**Sijil akan diperolehi selepas tamat kursus

**Khas bagi mereka yang "baru" dalam penggunaan komputer serta yang berminat menambah pengetahuan.

**Sila buat pembayaran untuk mengesahkan tempahan sesi belajar ( sila klik Cara Pembayaran ).

**Kelas akan diadakan di Pusat ICT Melaka, Tingkat 6, Bangunan UTC Melaka, berdasarkan tempahan yang telah dibuat awal.

**Kursus ini diajar sendiri oleh Pengasas ICT Niaga Enterprise / Mantan Panel Penasihat Industri, Unifield International College


Tempahan Tarikh Kelas :

- Setiap hari (jika ada kekosongan tempat dan masa)
- Jika UTC Melaka tidak cuti

Tarikh kemaskini iklan : (26 Disember 2018)