Promosi bayar yuran kursus komputer dengan makanan


ICT Niaga Enterprise melalui Kelas Belajar Komputer Dan ICT melancarkan promosi sempena hujung tahun 2013 dan awal tahun 2014 iaitu "Promosi Menukar Makanan Kepada Ilmu Komputer".

Antara kursus yang termasuk dalam program promosi ini ialah Kursus Asas Microsoft Office Word, Kursus Asas Komputer, Kursus Asas Bina Dan Selenggara Blog.  Yang menariknya mengenai kursus ini, anda boleh menukarkan nilai bayaran kursus dengan nilai makanan seperti beras, roti, sardin dan sebagainya pada kadar nilai separuh daripada jumlah bayaran kursus.

Contohnya sekiranya harga kursus yang dipilih bernilai RM120.00, anda hanya perlu membayar dengan makanan yang pelbagai jenis, berjumlah RM60.00 sahaja. Satu tawaran yang sangat berbaloi dan sangat jarang dijumpai dalam abad ini dan ianya hanya terdapat di Melaka sahaja atau lebih tepat lagi di ICT Niaga Enterprise.

Tetapi jika kursus berkenaan adalah bawah dari pada RM100.00, nilai pertukaran tidak berubah. Contohnya jika kursus bernilai RM60.00, nilai barangan makanan mestilah RM60.00 juga.

Promosi ini bermula dari awal bulan Disember 2013 hingga akhir bulan Januari 2014.  Jika sambutan menggalakkan, ia mungkin akan diteruskan pada bulan berikutnya.

Usah leka..., jangan tak peduli... Peluang begini datang jarang sekali...

REBUT PELUANG INI SEBELUM IANYA TAMAT...!!!

TEMPAH TEMPAT DAN JADUAL ANDA SEKARANG..!!! :

Nombor Telefon untuk dihubungi :

Ahmad Zaki - o123I2 37o5
(Pengasas ICT Niaga Enterprise)

  • Sijil penyertaan akan diberi dalam masa 5 hari bekerja
  • Program ini disokong oleh Kelab Usahawan Giatmara Melaka


PERHATIAN !
  • SILA sms dahulu 5 minit sebelum membuat panggilan dengan menyatakan pengenalan diri serta tujuan call yang akan dibuat. (10.00 pagi hingga 6.00 petang)
  • Call tanpa sms kemungkinan panggilan tidak dijawab dengan segera.