Cara menempah sesi penyertaan kursus jangka pendek


Berikut merupakan cara-cara (langkah demi langkah) bagi menempah (membuat bayaran deposit yuran) untuk sesi belajar kursus-kursus jangka pendek yang dianjurkan dalam program Kelas Belajar Komputer Dan ICT

1) Pilih tarikh yang diinginkan.

2) Kemudian maklumkan pada penganjur / pengajar (Zaki), AWAL DUA HARI dari tarikh yang dipilih agar memudahkan pengaturan jadual.

3) Sekiranya tarikh berkenaan ada kekosongan dan tiada cuti umum, maka bakal peserta boleh membuat pembayaran tempahan (RM100.00) dengan segera bagi "cop kan" tarikh berkenaan hanya untuk peserta itu sahaja.

4) Setelah pembayaran tempahan dibuat, kemukakan gambar slip bank berkenaan pada whatsapp (Ol231237O5) beserta dengan NAMA PENUH & NOMBOR KAD PENGENALAN (untuk dicetak pada sijil penyertaan).

5) Peserta hadir pada tarikh dan waktu yang dipilih dan membuat pembayaran baki yuran pada hari berkenaan.SENARAI KURSUS JANGKA PENDEK "PERSONAL COACHING" YANG DISEDIAKAN  ( klik tajuk kursus di bawah untuk membaca maklumat lanjut ):

1. Kursus Asas Komputer (RM180 / 6 JAM)

2. Kursus Bisnes Affiliate (RM100 / 3 JAM)

3. Kursus Asas Menjual Secara Online (RM80 / lebih kurang 2 JAM)

4. Kursus Bina dan Selenggara Blog (RM180 / lebih kurang 6 JAM)

5. Kursus Asas Usahawan Di Internet (RM280 / lebih kurang 6 JAM)Hanya di Kelas Belajar Komputer Dan ICT - Menjimatkan Masa Belajar Dan Duit Anda

Tempah sesi belajar sekarang juga 

Whatsapp / Wechat : Ol23l237O5

Klik link berikut untuk baca biodata penganjur / pengajar ----> http://kelas-ict.blogspot.my/p/biodata-penganjur.html