Mana tempat nak belajar komputer dan IT di Melaka?


Ke mana nak dapat tempat untuk belajar komputer di Melaka, yang tidak ambil masa yang lama, tidak terlalu serius, belajar dalam keadaan santai dan belajar dengan kaedah "one to one" (personal coaching)?

Ya, anda telah benar-benar tiba di blog yang membantu anda secara betul untuk menguasai asas-asas komputer dan ICT.  ICT Niaga Enterprise adalah penganjur bagi Kelas Belajar Komputer Dan ICT dengan pengalaman pemiliknya lebih 10 tahun dalam bidang asas kepenggunaan komputer dan dunia ICT.  

Pemiliknya iaitu Ahmad Zaki Bin Abdul Rahim merupakan Panel Penasihat Industri, Unifield International Collage (a.k.a Kolej Teknologi Yayasan Alor Gajah) untuk Diploma Sain Komputer (Multimedia) sejak tahun 2014.

Konsep utama untuk cara pengendalian kursus yang diamalkan di sini ialah "personal coaching". Pelajar (peserta) TIDAK dikumpulkan dalam satu kelas yang ramai orang. Hanya satu orang untuk satu sesi.  Dengan cara ini, fokus dan penumpuan serta perhatian perserta kursus menjadi semakin tinggi dan mudah memahami apa yang diajarkan.  Ia juga sesuai untuk peserta yang merasa segan untuk belajar secara ramai dalam satu kelas.

Kelas Belajar Komputer Dan ICT ini dibuat di sekitar Jalan Hang Tuah, Melaka.

Kursus yang ditawarkan dalam program Kelas Belajar Komputer Dan ICT ialah :