Kursus ICT untuk usahawan desa dan kecilPara peniaga atau usahawan pada zaman kini (terutamanya usahawan dari desa atau mereka yang berniaga secara kecil-kecilan) perlu segera mengubahkan strategi pemasaran dan pengiklanan bagi memastikan pelanggan lebih mudah untuk memilih produk atau perkhidmatan yang ditawarkan dalam keselesaan mereka di rumah dengan mencari maklumat di internet.

Internet bukan lagi sekadar medan untuk hiburan, tetapi sebagai "kapal" untuk para usahawan berlayar lebih jauh dalam perniagaan.

Untuk tujuan itu, bagi membantu usahawan industri desa dan peniaga kecil-kecilan mempelajari caranya, maka ICT Niaga Enterprise melalui program Kelas Belajar Komputer Dan ICT, selaku penyedia kursus jangka pendek berkos rendah di Melaka telah menganjurkan kursus yang bersesuaian.

Tidak perlu fikirkan perkara rumit untuk melakukan perniagaan di internet, anda boleh mempelajarinya dengan lebih mudah... insha Allah.

Antara kursus yang sesuai untuk usahawan kecil / desa atau mereka yang baru dalam penggunaan internet untuk berniaga ialah :


***Klik tajuk kursus di bawah untuk maklumat lanjut***


*Kursus Asas Bina & Selenggara Blog

*Kursus PhotoScape

*Kursus Bisnes Affiliate Melalui Blog

*Kursus Asas Internet Marketing

*Kursus Asas Menjual Di Internet^*^
Pesanan dari penganjur :

Saya merupakan usahawan sepenuh masa yang berpengkalan di Alor Gajah, Melaka.  Kursus jangka pendek yang dianjurkan diadakan menggunakan kemudahan di UTC Melaka (Jalan Hang Tuah). 

Temujanji atau perbincangan hendaklah dibuat terlebih dahulu di Whatsapp atau Facebook sebelum berkeinginan datang ke UTC Melaka, Jalan Hang Tuah, Melaka.


Yang benar,

 
Ahmad Zaki bin Abdul Rahim [ Ol2 3l2 37O5 ]

*Pengasas ICT Niaga Enterprise
*Panel Penasihat Industri, Unifield International College
*Penganjur Kelas Belajar Komputer Dan ICT
*Sub Dealer ONEXOX