Belajar komputer dengan mudah di Melaka


Assalamualaikum, Salam sejahtera...

Di Kelas Belajar Komputer Dan ICT, kami memudahkan urusan untuk anda mendapatkan pendidikan berkaitan dengan penggunaan komputer dan dunia ICT.  Kursus-kursus yang dijalankan di sini adalah sesuai untuk golongan pelajar serta mereka yang bekerja.

Dengan mendaftar di sini, anda akan memperolehi kursus berkaitan komputer dan ICT yang :

Fleksibel
-Anda boleh pilih hari dan masa yang sesuai. Kursus yang kami anjurkan adalah secara "Personal Coaching" (bimbingan peribadi). Oleh itu ia boleh diselaraskan mengikut kesesuai masa anda.

Mudah
-Urusan pendaftaran dan pembayaran tidak terlalu menyusahkan atau memeningkan fikiran anda. Dengan cara yang mudah difahami dan kos yang murah (berpatutan), anda boleh terus datang belajar walaupun tanpa pen dan kertas.

Cepat
-Kursus di sini tidak lama kerana anda diajar perkara yang paling utama dan penting sahaja.  Sesuai untuk anda yang sibuk dan bekerjaya.

Murah
-Kami menjimatkan masa belajar anda sekaligus menjimatkan duit anda.  Kami mengajar


Untuk maklumat lanjut, anda boleh melawati blog pendidikan kami atau hubungi melalui nombor telefon seperti yang tertera pada gambar di atas.


Pemilik Kelas Belajar Komputer Dan ICT serta ICT Niaga Enterprise iaitu Ahmad Zaki Bin Abdul Rahim, boleh dihubungi melalui :